.

Хоолны хордлогын үед авах арга хэмжээ
Нийтэлсэн огноо: 2025-07-12

Xэрэв танд:
🔺 Дотор муухайрах
🔺 Бөөлжих
🔺 Гэдэс өвдөх
🔺 Гүйлгэх (хоногт 10-15 удаа хүртэл)
🔺 Халуурах (37,5°C-39°C)
🔺 Зүрхний цохилтын тоо нэмэгдэх зэрэг шинж тэмдэг илэрвэл хоолны хордлого байж болзошгүй.

Xэн өртөх эрсдэлтэй вэ?

  • Бага насны хүүхэд
  • Өндөр настан
  • Дархлаа суларсан хүмүүс

Хэрхэн сэргийлэх вэ?

  • Гарын ариун цэвэр сахих
  • Хоол бэлтгэх орчныг цэвэр байлгах
  • Түүхий ба болсон хүнсийг тусгаарлах
  • Хоол хүнсийг гүйцэд болгох, зөв хадгалах
  • Усыг буцалгаж хэрэглэх
  • Хүнсний бүтээгдэхүүнийг баталгаатай газраас авахыг зөвлөж байна.

Бусад мэдээ
Ярилцлага
Видео & Подкаст
Verified by MonsterInsights